Wat vond u van het parkeerbeleid?

Onderzoek (zomer)parkeermaatregelen Scheveningen 2023

Beste vertegenwoordigers van bewoners-, ondernemers- en maatschappelijke organisaties,


Van 1 juni tot 1 oktober 2023 waren er in vergunninggebied Scheveningen/Duindorp tijdelijke (zomer)parkeermaatregelen voor auto’s. Dit om de populaire badplaats voor iedereen leefbaar en goed bereikbaar te houden. Zo ging betaald parkeren in veel straten eerder in en werd er extra gecontroleerd op het betalen van parkeergeld.


De gemeente hoort graag wat bewoners, ondernemers en de verschillende instellingen in het gebied van de maatregelen vonden. Woont of werkt u in vergunningsgebied Scheveningen/Duindorp? Vul dan de vragenlijst in en geef aan wat u goed vond van de parkeermaatregelen en wat beter kan.


Klik hier om de online vragenlijst in te vullen.


Vult u liever een papieren vragenlijst in? Stuur een e-mail naar parkeren.scheveningen@denhaag.nl. Dan ontvangt u een papieren versie thuis.

Het invullen van de vragenlijst neemt 8 tot 10 minuten in beslag. Deelname is anoniem. U kunt de vragenlijst tot en met 17 november 2023 invullen.


Deze oproep is deze week via verschillende (sociale) media in Scheveningen verspreid.


De resultaten komen op de website www.denhaag.nl/scheveningen. De gemeente gebruikt de resultaten voor de parkeermatregelen in de toekomst.

Bedankt voor uw hulp,

Met vriendelijke groet,

Mendy van Veen

Stadsdeeldirecteur Scheveningen